COMPLICACIONS DE LA DIABÈTIS: “EL PEU DIABÈTIC”

PEUS

PROJECTE HARMONIUM PHARMA:

Harmonium Pharma Ibérica és una marca de referència per a les persones amb diabetis. Porta a terme el primer projecte internacional exclusiu per a diabètics. Per tal de tenir un espai per a ells i els seus familiars, han creat el “Rincón del Diabético” a farmàcies de tot l’estat, fent formacions exhaustives sobre les complicacions de la diabetis al seu personal. D’aquesta manera Harmonium Pharma vol formar una xarxa d’atenció propera al diabètic on se l’ajudi a detectar precoçment complicacions derivades de la seva malaltia i fer un assessorament per fer-ne una correcta prevenció.

Quines són les complicacions que poden patir els diabètics al llarg de la seva vida?

PEU DIABÈTIC:

Un 15% dels diabètic desenvoluparan al llarg de la seva vida lesions als peus, segons un estudi fet per l’Associació Catalana de Diabetis de l’Hospital Mútua de Terrassa. Quan parlem de peu diabètic ens referim a un seguit de complicacions produïdes per la diabetis. Les lesions arterials de les extremitats per arteriosclerosi (obstrucció de les artèries) es desenvolupen de forma més precoç i més extensa en els pacients diabètics. Això i combinat amb la neuropatia perifèrica, que és la causa de l’absència o disminució de la sensació dolorosa i paràlisi motora dels músculs del peu, converteixen aquests pacients en susceptibles de presentar ulceracions, infeccions i gangrena als peus. Aquest tipus d’úlceres poden arribar a ser causa d’amputació.

Un peu mal hidratat és el primer símptoma de problema vascular. Si això passa és fàcil que els peus es reescalfin provocant una petita ferida i a més, com que s’ha reduït molt la sensibilitat, és possible que no notin la ferida i aquesta esdevingui una llaga.

Per què al peu diabètic no li va bé qualsevol crema??

Això és degut a que la majoria de cremes pels peus secs que existeixen en el mercat porten una concentració de més d’un 10% en urea. La qual en una persona sana l’ajuda a hidratar la pell i a eliminar la pell seca. El problema és que la pell d’un diabètic no pot absorbir tanta quantitat d’urea i això fa que no pugui absorbir aquest tipus de cremes i conseqüentment no li faran efecte. A més, com que no s’absorbeix li crearà una capa al voltant de la pell que facilitarà encara més que els peus es reescalfin.

Què ha creat Harmonium Pharma??

Ha tret al mercat ALLPRESAN INTENSIV ESPUMA, l’ÚNIC producte MÈDIC dissenyat pel tractament del peu diabètic. Gràcies a la innovadora tecnologia patentada activa, forma una malla de protecció cel·lular, que manté les funcions naturals de la pell. Els estudis avalen un 51% d’augment de la humitat de la pell tan sols en 7 dies. A més, al ser un producte formulat com una mousse fa que s’absorbeixi molt millor i molt més ràpid. S’ha d’aplicar només un cop al dia i l’envàs dura més d’un mes i mig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s